Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Gehoorbescherming /

3M Peltor Bull's Eye I

3M Peltor Bull's Eye I

De 3M Peltor Bull's Eye oorkappen werden ontworpen in samenwerking met sportmensen van wereldniveau om gehoorbescherming te ontwikkelen die geschikt is voor scherpschutters.

€ 27,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
De 3M Peltor Bull's Eye oorkappen werden ontworpen in samenwerking met sportmensen van wereldniveau om gehoorbescherming te ontwikkelen die geschikt is voor scherpschutters. Het onderste deel van elke kap loopt bijvoorbeeld schuin af, zodat het uiteinde van het geweer de gehoorbeschermer niet raakt. De demping van de gehoorbeschermer is voldoende voor de meeste lawaaierige situaties, zonder dat hij al te groot is. Zachte, brede kussens helpen druk op de oren verminderen, en verbeteren comfort en draagbaarheid. Het is belangrijk dat u bescherming draagt als u wordt blootgesteld aan lawaai en om niet afgeleid te worden tijdens het schieten. Gemakkelijk vervangbare kussens en inzetstukken helpen om ze hygienisch en schoon te houden. Opvouwbare hoofdband voor gemakkelijk opbergen in een zak van uw kleding of in een tas. Dempingswaarde 26 - 30 dB EN normering EN-352 Basiseisen gehoorbeschermers.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.