Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Gehoorbescherming /

3M Peltor ProTac III Shooter

3M Peltor ProTac III Shooter

De 3M Peltor ProTac III Shooter biedt bescherming tegen schadelijk impactgeluid terwijl omgevingsgeluid hoorbaar blijft. In tegenstelling tot SportTac is het geluidsniveau niet regelbaar.

€ 114,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
De 3M Peltor ProTac III Shooter biedt bescherming tegen schadelijk impactgeluid terwijl omgevingsgeluid hoorbaar blijft. In tegenstelling tot SportTac is het geluidsniveau niet regelbaar. Zachte geluiden worden versterkt en harde gedempt. De ProTac III Shooter is dikker dan de ProTac III Hunter en minder geschikt voor geweer. Dempingswaarde 31-35 dB
 

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.