Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Rugzakken /

Bach Wizard Specialist 2 Security Pro orange

Bach Wizard Specialist 2 Security Pro orange
Bach Wizard Specialist 2 Security Pro orange

Deze pro-versie van de populaire Bach Wizard is wereldwijd gebruikt door reddingsdiensten, tunnelbouwers en andere werkende mensen waarbij gezien worden een van de belangrijkste veiligheidseigenschap

€ 339,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze pro-versie van de populaire Bach Wizard is wereldwijd gebruikt door reddingsdiensten, tunnelbouwers en andere werkende mensen waarbij gezien worden een van de belangrijkste veiligheidseigenschap is. De inhoud van deze rugzak is 78 liter, het materiaal 1000D Cordura en het gewicht 2520 gram. Inclusief regenhoes ( 110 gram ). Ruglengte 64 cm.

De Bach Specialist is de klassieker aller tijden onder de trekking- en reisrugzakken. De toegang tot het hoofdvak aan de voorkant (=Front Access) is een handige reisfunctie en zorgt voor extra comfort tijdens de tour. Het volume is groot genoeg voor een week bijvoorbeeld in de bossen en toch nog steeds verrassend licht. Groot voorvak; enorm bodemvak met extra sterke rits; nauwsluitend topvak met twee zakken; bidonhouder.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden