Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Onderhoud /

Ballistol Koudontvetter 50ml

Ballistol Koudontvetter 50ml
Ballistol Koudontvetter 50ml
De effectieve vetverwijderaar
€ 7,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De effectieve vetverwijderaar

Ballistol koude ontvetter verwijdert olie, vet en gedroogde, gegomde oliën van alle metalen en plastic onderdelen. Ideaal voor het voorbehandelen van metalen oppervlakken bij zwart maken of verzinken. Of gewoon om ongewenste vet- of lijmresten te verwijderen.

Ballistol koude ontvetter is ecologisch neutraal, de componenten worden in de natuur afgebroken door foto-oxidatie.

Toepassing: Afhankelijk van de mate van oliën wordt Ballistol Cold Degreaser meerdere keren op het te ontvetten deel aangebracht en vervolgens afgeveegd. Bevochtig tenslotte het vetvrije gebied uitgebreid met de druppelborstel en laat overtollige Ballistol koude ontvetter weglopen. Na droging is het oppervlak vetvrij, nu kan de nabehandeling worden uitgevoerd.

Voor het ontvetten van metalen oppervlakken alvorens te blauwen
Verwijdert oliën en vetten bij het schoonmaken
Bevat geen aromatische koolwaterstoffen en geen nitro-oplosmiddelen.
Ook ideaal voor reiniging voor montage 

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies