Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Onderhoud /

Ballistol Schnellbrünierung 50ml

Ballistol Schnellbrünierung 50ml
Ballistol Schnellbrünierung 50ml

De Klever / Ballistol Schnellbrünierung is een middel om kleine beschadigingen weer zwart te blauwen (terugbrengen naar de originele kleur)

€ 14,50
Prijs per stuk

 

De Klever / Ballistol Schnellbrünierung is een middel om kleine beschadigingen weer zwart te blauwen (terugbrengen naar de originele kleur) Dit is te gebruiken om oude wapenonderdelen, beschadigingen en andere stalen onderdelen met een chroomgehalte tot 3% weer terug te brengen in de oude glorie.

Voordat u Schnellbrünierung aanbrengt dient u het oppervlak eerst zorgvuldig te ontvetten. Dan met een katoenen doek of penseel het oppervlak met Schnellbrünierung insmeren. Ongeveer 3 tot 30 minuten laten inwerken tot de vorming van een wit gelige aanslag is bereikt. Daarna grondig afspoelen met water en droog deppen met een zachte of papieren doek. U kunt dit proces herhalen voor een kleurafwerking naar eigen wens. Als u klaar bent nog even met wapenolie inspuiten.

Inhoud : 50ml

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden