Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Bright Star Rechargeable Right Angle LED

Bright Star Rechargeable Right Angle LED
Bright Star Rechargeable Right Angle LED

De eerste in zijn soort, een rechte hoek LED oplaadbaar met een lithium-ion batterij. Extreem lichtgewicht met een krachtige output van 205 lumen. De rechte hoek-LED biedt optimale helderheid, veiligh

€ 305,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De eerste in zijn soort, een rechte hoek LED oplaadbaar met een lithium-ion batterij. Extreem lichtgewicht met een krachtige output van 205 lumen. De rechte hoek-LED biedt optimale helderheid, veiligheid en gewicht. Aangeboden met verwisselbare voedingsbronnen in zowel een oplaadbare LI-batterij als AA Alkaline. De onopvallende R / A-led biedt ook een rooksnijbalk met intrinsiek veilige certificeringen. OPTISCHE TECHNOLOGIE: Bright Star maakt gebruik van de nieuwste optische technologie om de lichtopbrengst met 205 lumen te maximaliseren. De optiek van de RA verdeelt licht in een aangepast straalpatroon dat met 55.000 CD rook en stof doorboort. Bovendien zorgen de optieken ervoor dat het RA-lichaam te allen tijde een slank profiel behoudt en het licht in de juiste richting blijft richten. Dit slanke profiel houdt ook het licht strak tegen het lichaam en voorkomt verstrengeling.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.