Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Bright Star Rechargeable Right Angle LED

Bright Star Rechargeable Right Angle LED
Bright Star Rechargeable Right Angle LED

De eerste in zijn soort, een rechte hoek LED oplaadbaar met een lithium-ion batterij. Extreem lichtgewicht met een krachtige output van 205 lumen. De rechte hoek-LED biedt optimale helderheid, veiligh

€ 305,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De eerste in zijn soort, een rechte hoek LED oplaadbaar met een lithium-ion batterij. Extreem lichtgewicht met een krachtige output van 205 lumen. De rechte hoek-LED biedt optimale helderheid, veiligheid en gewicht. Aangeboden met verwisselbare voedingsbronnen in zowel een oplaadbare LI-batterij als AA Alkaline. De onopvallende R / A-led biedt ook een rooksnijbalk met intrinsiek veilige certificeringen. OPTISCHE TECHNOLOGIE: Bright Star maakt gebruik van de nieuwste optische technologie om de lichtopbrengst met 205 lumen te maximaliseren. De optiek van de RA verdeelt licht in een aangepast straalpatroon dat met 55.000 CD rook en stof doorboort. Bovendien zorgen de optieken ervoor dat het RA-lichaam te allen tijde een slank profiel behoudt en het licht in de juiste richting blijft richten. Dit slanke profiel houdt ook het licht strak tegen het lichaam en voorkomt verstrengeling.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden