Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Rugzakken /

Camelbak Trophy 3:1 Mossy Oak

Camelbak Trophy 3:1 Mossy Oak

De CamelBak Trophy 3: 1 biedt drie configuraties die meer toepassingen in het veld vanuit een rugzak mogelijk maken. Deze veelzijdige rugzak is perfect om te scouten, te werken rond de kampplaats of a

€ 129,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
De CamelBak Trophy 3: 1 biedt drie configuraties die meer toepassingen in het veld vanuit een rugzak mogelijk maken. Deze veelzijdige rugzak is perfect om te scouten, te werken rond de kampplaats of als algemene dagrugzak, naast de jacht. Eenvoudig om te zetten van 20L-dagrugzak naar 2,5L drinksysteem. Of gebruik als een 2,5L geisoleerde hydratatiezak in een groter rugzak wanneer uw dagen langer zullen zijn en u verder van een waterbron bent. Wat je outdoor avontuur ook is, de Trophy 3: 1 is een capabele veldpartner.

Kleur : Mossy Oak
Inhoud : 20 L
Gewicht  : 450 g
Materiaal : Textiel
Lengte :  45 cm
Breedte :  22,5 cm
Hoogte  :  17 cm

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.