Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Rugzakken /

Camelbak Trophy S Real Tree Edge

Camelbak Trophy S Real Tree Edge

Met vele georganiseerde opslagmogelijkheden, jachtspecifieke functies en handsfree hydratatie is de CamelBak Trophy S de beste reisgenoot die je zult vinden. Gemaakt van stille, lichtgewicht materiale

€ 349,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met vele georganiseerde opslagmogelijkheden, jachtspecifieke functies en handsfree hydratatie is de CamelBak Trophy S de beste reisgenoot die je zult vinden. Gemaakt van stille, lichtgewicht materialen en ontworpen om de hele dag door comfortabel te kunnen dragen. En omdat het een CamelBak is, zorgt de duurzaamheid van de Trophy S ervoor dat hij er seizoen na seizoen bij je zal zijn.

Kleur : Real Tree Edge
Inhoud : 35 L
Gewicht  :  1800 g
Materiaal :  Textiel
Lengte  :   54 cm
Breedte  :   32 cm
Hoogte   :   25 cm
Inclusief :   Regenhoes

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden