Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00

Website     :  www.hesvanzweeden.nl en alle onderliggende pagina’s.

Gebruiker :  bezoekers van de website.

Bedrijf         :  Hes van Zweeden / VB Trade B.V., de bevoegde uitgever van de webpagina’s.

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Bij het bezoek aan onze website verwacht u betrouwbare en actuele informatie. Wij werken de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseren de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is. Derhalve kunnen er altijd onjuistheden of onvolledigheden in staan.

Vanzelfsprekend zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Voor het bezoek aan onze website verzoeken wij u echter met het onderstaande rekening te houden:

Hes van Zweeden geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd. Aan de weergegeven informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleent. Hes van Zweeden kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook geleden door het gebruik van onze website.

Voor de werking van onze website werken wij contractueel met externe partijen. Hes van Zweeden biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

Hes van Zweeden is niet verantwoordelijk voor de website’s en pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt. Alsmede is Hes van Zweeden niet verantwoordelijk voor de inhoud op Instagram, Facebook, Twitter, You-Tube en andere accounts van externe partijen waarnaar verwezen wordt.

Hes van Zweeden kan de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment wijzigen of beëindigen. Hes van Zweeden kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op / van haar website.

De informatie op onze website mag niet zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming worden overgedragen, openbaargemaakt, bewerkt of verspreid.

Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

Bij vragen of opmerkingen omtrent de website kunt u contact opnemen met Hes van Zweeden via sales@hesvanzweeden.nl of via het telefoonnummer 026-4455310.

Vanzelfsprekend stellen wij vragen en opmerkingen over onze website op prijs.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies