Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vrijgestelde Wapens / Luchtwapen artikelen /

Gamo Pro Match 5,50mm

Gamo Pro Match 5,50mm Gamo Pro Match 5,50mm
Gamo Pro Match 5,50mm Gamo Pro Match 5,50mm
Gamo Pro Match 5,50mm
Luchtdrukkogeltjes Gamo Pro Match competition 5,50mm. Inhoud 250 stuks
€ 5,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Gamo is een Spaanse fabrikant van luchtgeweren en pistolen en het bedrijf wat later Gamo zou heten is opgericht in 1889. Tegenwoordig levert Gamo aan meer dan 90 landen wereldwijd en staat bekend om zijn goede prijs, kwaliteit verhouding.

De GAMO Pro-Match is ontworpen om te worden gebruikt voor schietwedstrijden. Deze uiterst nauwkeurige GAMO wedstrijd- en trainingspellet is voor winnaars. Gladde kogelgaten met platte kop in het doel. Deze speciale legering maakt de kleinste schotgroepen, minimale loodvervuiling en meer consistente opnamen mogelijk. Hoge kwaliteit voor wie op zoek is naar prestaties voor een goede prijs.

Gewicht (gram): 1,00
Gewicht (grain): 15.42
Verpakkingseenheid: 250

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies