Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Matten / koffers / tassen /

Ulfhednar Guncover / mat

Ulfhednar Guncover / mat

Nieuw! Gecombineerde mat en foedraal. 140x35 cm. Kan worden uitgelegd tot een totale grootte van 200x100 cm. Waterafstotende Cordura (R), overdekte YKK-ritsen. Draag als rugzak of aan handvat.

€ 435,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nieuw! Gecombineerde mat en foedraal. 140x35 cm. Kan worden uitgelegd tot een totale grootte van 200x100 cm. Waterafstotende Cordura (R), overdekte YKK-ritsen. Draag als rugzak of als handvat.

Molleweb voor het bevestigen van extra zakken of andere apparatuur. Binnenzak voor poetsstok die helemaal in mat is geplaatst. Afneembare zak voor bijgeleverde tabellen. Ook verkrijgbaar met uitbreidingsmat voor bi-pod. Non-slip rubber met topgrip (R) in het bovenste gedeelte van de mat. Riemen en houder voor geweervergrendeling.

Schildhouder en waterdichte zak voor bijgeleverde tabellen.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.