Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Matten / koffers / tassen /

Ulfhednar Guncover / mat

Ulfhednar Guncover / mat

Nieuw! Gecombineerde mat en foedraal. 140x35 cm. Kan worden uitgelegd tot een totale grootte van 200x100 cm. Waterafstotende Cordura (R), overdekte YKK-ritsen. Draag als rugzak of aan handvat.

€ 435,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Nieuw! Gecombineerde mat en foedraal. 140x35 cm. Kan worden uitgelegd tot een totale grootte van 200x100 cm. Waterafstotende Cordura (R), overdekte YKK-ritsen. Draag als rugzak of als handvat.

Molleweb voor het bevestigen van extra zakken of andere apparatuur. Binnenzak voor poetsstok die helemaal in mat is geplaatst. Afneembare zak voor bijgeleverde tabellen. Ook verkrijgbaar met uitbreidingsmat voor bi-pod. Non-slip rubber met topgrip (R) in het bovenste gedeelte van de mat. Riemen en houder voor geweervergrendeling.

Schildhouder en waterdichte zak voor bijgeleverde tabellen.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.