Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Voeding / medicatie /

Loksak Opsak 30,5 X 50,2 CM 2 ST.

Loksak Opsak 30,5 X 50,2 CM 2 ST.
Loksak Opsak 30,5 X 50,2 CM 2 ST.

De OPSAKheeft dezelfde sluiting als ALOKSAK, maar met een andere film die geurbestendig en goedgekeurd is door de FDA. Je kunt ongemerkt eten bewaren voor beren en ander ongedierte op je camping door

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De OPSAKheeft dezelfde sluiting als ALOKSAK, maar met een andere film die geurbestendig en goedgekeurd is door de FDA. Je kunt ongemerkt eten bewaren voor beren en ander ongedierte op je camping door ze af te sluiten in de OPSAK. Omdat OPSAK door de FDA is goedgekeurd, kunt u het ook gebruiken bij de bereiding en opslag van voedsel. Je kunt zelfs kokend water in de OPSAK gieten vanwege de extreme hittebestendigheid. 
Verpakt per: 2 stuks.

  • 100% bescherming tegen water
  • 100% bescherming tegen vocht
  • 100% bescherming tegen sneeuw
  • 100% bescherming tegen zand
  • 100% bescherming tegen stof
  • Waterdicht tot 60m onder water
  • Flexibel tussen -40°C tot +60°C
  • BPA-vrij
  • Voedselveilig

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.