Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Mag Charger LED

Mag Charger LED

Met het vertrouwde "Quick-Click" -systeem kunnen gebruikers binnen de "Algemene" functieset kiezen voor: Volle kracht (643 lumen) Laag stroomverbruik (148 lumen) Eco-modus.

€ 149,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met het vertrouwde "Quick-Click" -systeem kunnen gebruikers binnen de "Algemene" functieset kiezen voor: Volle kracht (643 lumen) Laag stroomverbruik (148 lumen) Eco-modus - met verbeterde oplaadefficientie en een super energiebesparende modus dat levert tot 66 lumen op met een enorm lange looptijd. Zoals hieronder te zien, zijn er drie extra functiesets buiten; Politie; en Militair, elk met een andere reeks functies opgeroepen in een andere volgorde, voor de snelste toegang tot de functies die de specifieke gebruiker verkiest. Het verbeterde focus-systeem voor snellere handling van de lichtbundel past zich nu aan met minder dan 1/4 slag draaiing van het hoofd.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden