Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Mag-Tac Crowned Bezel

Mag-Tac Crowned Bezel

Bij de ontwikkeling van de MAG-TAC LED-zaklantaarn wilden we een geavanceerde lamp produceren dat qua uiterlijk kwaliteit en prestaties zou leveren. Het resultaat is de eerste Mag-zaklamp die extreem

€ 95,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bij de ontwikkeling van de MAG-TAC LED-zaklantaarn wilden we een geavanceerde lamp produceren dat qua uiterlijk kwaliteit en prestaties zou leveren. Het resultaat is de eerste Mag-zaklamp die extreem krachtige lithium-CR123-batterijen gebruikt, een robuuste, snel hanteerbare, "vuist-grijpbare" zaklamp die voor zijn formaat werkelijk verbluffende prestaties levert. Dankzij een schakelaar voor de einddop schakelt hij aan en uit zonder de focusinstelling van de bundel te veranderen. Ontworpen met uitgebreide input van militaire tactische consultants, en toch geschikt ook voor civiel gebruik, deze gekroonde lunette-versie van de MAG-TAC LED-zaklamp wordt geleverd met een afneembare clip en heeft drie modi: Tijdelijk (waarbij het lampje alleen blijft branden de schakelknop wordt ingedrukt); Volle kracht voor een verblindende straal van 320 lumen die een voorwerp twee voetbalvelden verderop kan verlichten; en stroboscoop voor een hoogenergetische 12 Hz-flitser die een tegenstander kan desorienteren. Alle functies kunnen worden geselecteerd via de keuzeschakelaar van de magneetschakelaar van het Mag Instrument met de knop met de sluiterkopschakelaar "Quick-Click".

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden