Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Mag-Tac Plain Bezel

Mag-Tac Plain Bezel

De MAG-TAC LED-zaklantaarn is een geavanceerde zaklamp qua uiterlijk en prestaties. Het is de eerste Mag-zaklamp die extreem krachtige lithium-CR123-batterijen gebruikt, een robuuste, snel hanteerbare

€ 95,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De MAG-TAC LED-zaklantaarn is een geavanceerde zaklamp qua uiterlijk en prestaties. Het is de eerste Mag-zaklamp die extreem krachtige lithium-CR123-batterijen gebruikt, een robuuste, snel hanteerbare, "vuist-grijpbare" zaklamp die voor zijn formaat werkelijk verbluffende prestaties levert. Dankzij een schakelaar voor de einddop schakelt hij aan en uit zonder de focusinstelling van de bundel te veranderen. Ontworpen met uitgebreide input van tactische gebruikers van de politie en ook geschikt voor civiel gebruik, deze versie met lunette-omranding van de MAG-TAC LED-zaklamp wordt geleverd met een afneembare clip en beschikt over drie modi: twee vermogensniveaus (volledig vermogen voor extreme helderheid en energiebesparing voor een langere levensduur van de batterij) plus een Momentary-modus (waarbij het lampje alleen blijft branden zolang de schakelaar ingedrukt wordt gehouden) die allemaal kunnen worden geselecteerd via de door Mag Instrument geactiveerde "Quick-Click" -moduskiezer met drukknopschakelaar.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden