Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Mag-Tac Plain Bezel Rechargeable System

Mag-Tac Plain Bezel Rechargeable System
Mag-Tac Plain Bezel Rechargeable System

Een geavanceerde zaklamp aangedreven door een lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) -accu met hoge capaciteit, ontworpen voor een lange levensduur met 2,5 uur. oplaadtijd. 671 Lumens

€ 140,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een geavanceerde verlichtingstool aangedreven door een lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) -accu met hoge capaciteit, ontworpen voor een lange levensduur met 2,5 uur. oplaadtijd. Samen met superieure bouwkwaliteit en prestaties, wordt deze versie met platte rand van de MAG-TAC LED oplaadbare zaklamp geleverd met een afneembare pocketclip en een op USB aangesloten oplaadstation. Het oplaadstation kan worden gevoed door de meegeleverde 12V-adapter of 120V-converter of door een andere oplaadbron die voldoet aan de USB 2.0-standaard. Ook 4 functies selecteerbaar via Mag Instrument's tailcap-switch-geactiveerde "Quick-Click" moduskiezer. Momentary, Full Power - 671 Lumens @ 1 uur. looptijd, energiebesparing - 22 lumen @ 18 uur. looptijd, & Strobe.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden