Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Maglite ML150LR

Maglite ML150LR

De eerste Maglite met 1.000 lumen was geen toeval. Omdat de LED-technologie met wit licht verbeterd is, heeft Mag Instrument R & D aandacht hieraan geschonken.


€ 155,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De eerste Maglite met 1.000 lumen was geen toeval. Omdat de LED-technologie met wit licht verbeterd is, heeft Mag Instrument R & D aandacht hieraan geschonken. Met de nieuwste generatie LEDs is het mogelijk om meer licht te produceren met een lager stroomverbruik dan kort geleden mogelijk was. Maar nieuwe ultra heldere LEDs brachten ook nieuwe uitdagingen: ze genereren veel warmte; en als een LED oververhit raakt, daalt zijn efficientie. Naarmate de temperatuur stijgt, vraagt de LED steeds meer vermogen om steeds minder licht te produceren. Warmtebeheer is daarom een kritieke uitdaging, een die de sleutel bevat om het volledige lichtopwekkende potentieel van de nieuwste, helderste LEDs te ontgrendelen. Mag Instrument heeft die uitdaging door een innovatieve heat-sinking-technologie te ontwikkelen. De ML150LR is de eerste zaklamp die de recent gepatenteerde technologie gebruikt, exclusief voor Mag Instrument.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden