Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Maglite ML150LR

Maglite ML150LR

De eerste Maglite met 1.000 lumen was geen toeval. Omdat de LED-technologie met wit licht verbeterd is, heeft Mag Instrument R & D aandacht hieraan geschonken.


€ 155,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De eerste Maglite met 1.000 lumen was geen toeval. Omdat de LED-technologie met wit licht verbeterd is, heeft Mag Instrument R & D aandacht hieraan geschonken. Met de nieuwste generatie LEDs is het mogelijk om meer licht te produceren met een lager stroomverbruik dan kort geleden mogelijk was. Maar nieuwe ultra heldere LEDs brachten ook nieuwe uitdagingen: ze genereren veel warmte; en als een LED oververhit raakt, daalt zijn efficientie. Naarmate de temperatuur stijgt, vraagt de LED steeds meer vermogen om steeds minder licht te produceren. Warmtebeheer is daarom een kritieke uitdaging, een die de sleutel bevat om het volledige lichtopwekkende potentieel van de nieuwste, helderste LEDs te ontgrendelen. Mag Instrument heeft die uitdaging door een innovatieve heat-sinking-technologie te ontwikkelen. De ML150LR is de eerste zaklamp die de recent gepatenteerde technologie gebruikt, exclusief voor Mag Instrument.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.