Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Maglite Mini AA LED

Maglite Mini AA LED
Maglite Mini AA LED

De Mini Maglite LED-zaklamp levert op prestatie gerichte functies in een slank, compact ontwerp. Dit geavanceerde verlichtingsinstrument is door de volgende generatie MAG-LED-technologie.

€ 36,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Mini Maglite LED-zaklamp levert op prestatie gerichte functies in een slank, compact ontwerp. Dit geavanceerde verlichtingsinstrument wordt aangedreven door de volgende generatie MAG-LED-technologie. De Multi-Mode elektronische schakelaar biedt twee verschillende energie-instellingen - een maximale stroominstelling die maximale helderheid en een 25% energie-instelling oplevert om batterijvermogen te sparen voor lezen s nachts of voor een langdurige noodsituatie. Kenmerken: Eenvoudig in gebruik. Krachtig projecterende LED-straal 4 instelbare modi: Hoog vermogen Laag stroomverbruik (25%) Knipper modus - Knippert ca. een keer per seconde. SOS "Spot-to-Flood" verstelbare LED-lichtbundel. Geanodiseerd voor corrosie bestendigheid en duurzaamheid Robuuste, machinaal bewerkte aluminium behuizing Compact ontwerp Werkt op twee (2) AA-alkalinebatterijen

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.