Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Maglite Mini AAA LED

Maglite Mini AAA LED
Maglite Mini AAA LED

Klein, eenvoudig, maar zeer helder.De introductie van de volledig nieuwe MINI MAGLITE AAA LED-zaklamp, de opvolger van de originele Mini Maglite 2AAA zaklantaarn, 25 jaar geleden gelanceerd. Dit nieuw

€ 27,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Klein, eenvoudig, maar zeer helder.De introductie van de volledig nieuwe MINI MAGLITE AAA LED-zaklamp, de opvolger van de originele Mini Maglite 2AAA zaklantaarn, 25 jaar geleden gelanceerd. Dit nieuwste lid van de familie heeft dezelfde klassieke uitstraling en dezelfde eenvoudige bediening. Draai gewoon het hoofd om het aan te zetten, het uit te zetten en de straal te focussen. Maar dankzij een LED-motor van de nieuwste generatie produceert hij een lichtbundel waarvan de intensiteit die verbazingwekkend is voor een zaklamp die niet veel groter is dan een penlight.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden