nl en
Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Maglite Mini PRO LED

Maglite Mini PRO LED
Maglite Mini PRO LED

Het iconische uiterlijk van onze originele Mini Maglite 2AA-zaklamp, die meer dan een kwarteeuw geleden werd geintroduceerd, wordt nog steeds gezien in dit nieuwste lid van de familie.

€ 40,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Het iconische uiterlijk van onze originele Mini Maglite 2AA-zaklamp, die meer dan een kwarteeuw geleden werd geintroduceerd, wordt nog steeds gezien in dit nieuwste lid van de familie. Dus dat is dezelfde klassieke eenvoud van functie. Maar er is een groot verschil: een ultramoderne LED-lichtmotor voor ongekende prestaties.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.