Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Maglite Solitaire LED

Maglite Solitaire LED
Maglite Solitaire LED

Een sleutelhanger-formaat zaklamp met Big-Light Power Dat beschrijft de geheel nieuwe MAG-LITE SOLITAIRE LED-zaklamp. Het heeft de klassieke uitstraling van onze originele Solitaire-zaklamp geintroduc

€ 21,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een sleutelhanger-formaat zaklamp met Big-Light Power Dat beschrijft de geheel nieuwe MAG-LITE SOLITAIRE LED-zaklamp. Het heeft de klassieke uitstraling van onze originele Solitaire-zaklamp geintroduceerd in 1988. En het werkt op dezelfde eenvoudige manier door het hoofd te draaien om in te schakelen, uit te schakelen en de focus te richten op overstroming. Maar dankzij een nieuwe, ultramoderne LED-lichtmotor, krijg je iets dat je niet zou verwachten te zien uit een zo klein zaklampje: een explosie van kracht die een object aan het uiteinde kan verlichten van de parkeerplaats.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden