Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Zaklampen /

Maglite Solitaire LED

Maglite Solitaire LED
Maglite Solitaire LED

Een sleutelhanger-formaat zaklamp met Big-Light Power Dat beschrijft de geheel nieuwe MAG-LITE SOLITAIRE LED-zaklamp. Het heeft de klassieke uitstraling van onze originele Solitaire-zaklamp geintroduc

€ 21,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een sleutelhanger-formaat zaklamp met Big-Light Power Dat beschrijft de geheel nieuwe MAG-LITE SOLITAIRE LED-zaklamp. Het heeft de klassieke uitstraling van onze originele Solitaire-zaklamp geintroduceerd in 1988. En het werkt op dezelfde eenvoudige manier door het hoofd te draaien om in te schakelen, uit te schakelen en de focus te richten op overstroming. Maar dankzij een nieuwe, ultramoderne LED-lichtmotor, krijg je iets dat je niet zou verwachten te zien uit een zo klein zaklampje: een explosie van kracht die een object aan het uiteinde kan verlichten van de parkeerplaats.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.