Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Voedselbereiding / bestek /

Optimus Terra Xpress HE Cook Pot

Optimus Terra Xpress HE Cook Pot

De Optimus Terra HE Cookset is een veelzijdige en efficiënte 3-delige pannenset gemaakt van hard geanodiseerd aluminium.

€ 74,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Optimus Terra HE Cookset is een veelzijdige en efficiënte 3-delige pannenset gemaakt van hard geanodiseerd aluminium. De speciale hitteverdeler vermindert de tijd die het kost om water aan de kook te brengen met wel 20%, waardoor je brandstof langer meegaat. De handige neopreeen hoes houdt je maaltijd warm en beschermt de pannen tegen beschadigingen. Het pakket bestaat uit een koekenpannetje en een kookpan met Teflon anti-aanbaklaag, een kookpan met hitteverdeler, een neopreen hoes en een aluminium pannengreep.

Inhoud      1,75 / 1,4 L
Gewicht    720 g
Materiaal  Aluminium
Lengte      210 mm
Breedte    210 mm
Hoogte     150 mm

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.