Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Voedselbereiding / bestek /

Optimus Terra Xpress HE Cook Pot

Optimus Terra Xpress HE Cook Pot

De Optimus Terra HE Cookset is een veelzijdige en efficiënte 3-delige pannenset gemaakt van hard geanodiseerd aluminium.

€ 74,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Optimus Terra HE Cookset is een veelzijdige en efficiënte 3-delige pannenset gemaakt van hard geanodiseerd aluminium. De speciale hitteverdeler vermindert de tijd die het kost om water aan de kook te brengen met wel 20%, waardoor je brandstof langer meegaat. De handige neopreeen hoes houdt je maaltijd warm en beschermt de pannen tegen beschadigingen. Het pakket bestaat uit een koekenpannetje en een kookpan met Teflon anti-aanbaklaag, een kookpan met hitteverdeler, een neopreen hoes en een aluminium pannengreep.

Inhoud      1,75 / 1,4 L
Gewicht    720 g
Materiaal  Aluminium
Lengte      210 mm
Breedte    210 mm
Hoogte     150 mm

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden