Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
RPS Gen. III Bi-Pod

Dit is een van de beste, zo niet de beste Bi-Pod in de markt voor precisie-schoten over lange afstanden! Ontworpen voor het laagste zwaartepunt, de beste balans en stabiliteit. Incl. Versa-pod adapter

€ 527,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dit is een van de beste, zo niet de beste Bi-Pod in de markt voor precisie-schoten over lange afstanden! Ontworpen voor het laagste zwaartepunt, de beste balans en stabiliteit. Inclusief adapter voor Versa-pod!

Dit is een zeer stevige bi-pod of twee voet die bestand is tegen zwaar praktisch gebruik en voor het schieten met de meeste kalibers. De bovenvoet past op massief composiet of houten voorhout en wordt bevestigd via de Versa-pod adapter / stick die in de jib is geïntegreerd.

De voeten zijn ontworpen om uitstekende grip te bieden op de meeste oppervlakken, van ijs tot steen, van beton tot asfalt. Ze zijn ook ontworpen om niet in de ondergrond weg te zakken. Ook de vergrendelhendel om de bi-pod vast te zetten iserg handig.

Gewicht 740 gram

Hoogte van 19 - 26 cm

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.