Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
RPS Gen. III Bi-Pod

Dit is een van de beste, zo niet de beste Bi-Pod in de markt voor precisie-schoten over lange afstanden! Ontworpen voor het laagste zwaartepunt, de beste balans en stabiliteit. Incl. Versa-pod adapter

€ 527,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dit is een van de beste, zo niet de beste Bi-Pod in de markt voor precisie-schoten over lange afstanden! Ontworpen voor het laagste zwaartepunt, de beste balans en stabiliteit. Inclusief adapter voor Versa-pod!

Dit is een zeer stevige bi-pod of twee voet die bestand is tegen zwaar praktisch gebruik en voor het schieten met de meeste kalibers. De bovenvoet past op massief composiet of houten voorhout en wordt bevestigd via de Versa-pod adapter / stick die in de jib is geïntegreerd.

De voeten zijn ontworpen om uitstekende grip te bieden op de meeste oppervlakken, van ijs tot steen, van beton tot asfalt. Ze zijn ook ontworpen om niet in de ondergrond weg te zakken. Ook de vergrendelhendel om de bi-pod vast te zetten iserg handig.

Gewicht 740 gram

Hoogte van 19 - 26 cm

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.