Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Bescherming / verzorging /

RUBYTEC Buzz! USB Lamp Blauw

RUBYTEC Buzz! USB Lamp Blauw

Een hanglantaarn en anti-insecten lamp in een. Voorzien van drie verschillende modi (lichtsterktes), die tussen 2 tot 20 uur lang lichtgeven, en een praktische ophanghaak. De Buzz! wordt opgeladen mid

€ 34,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een hanglantaarn en anti-insecten lamp in een. Voorzien van drie verschillende modi (lichtsterktes), die tussen 2 tot 20 uur lang lichtgeven, en een praktische ophanghaak. De Buzz! wordt opgeladen middels de Micro USB-aansluiting. De UV-verlichting die insecten aantrekt en vervolgens onschadelijk maakt is apart in en uit te schakelen.

  • Kleur  Blauw
  • Gewicht 210 g
  • Materiaal  ABS, Siliconen
  • Lengte  12,9 cm
  • Breedte 8,8 cm
  • Lichtopbrengst  30-100 Lm
  • Batterij  2000mAh Li-Ion

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden