Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vrijgestelde Wapens / Alarm Pistolen /

Röhm RG3 Alarmpistool

Röhm RG3 Alarmpistool

De Röhm RG3 is het meest bekende alarmpsitool van Europa. Het wordt veelzijdig gebruikt, zowel voor beveiliging alsook voor het schotvast maken van honden tijdens de hondentraining.

€ 79,95
Prijs per stuk

 

Bestanden bij bestelling:

Legitimatie *


Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Zie de bijlage voor de handleiding.

De Röhm RG3 is het meest bekende alarmpsitool van Europa. Het wordt veelzijdig gebruikt, zowel voor beveiliging alsook voor het schotvast maken van honden tijdens de hondentraining. Voor sport tijdens atletiek,zwem,schaats,wielrennen,etc wedstrijden. Ook verjaging van ongewenste dieren bij landbouw is mogelijk. De Rohm RG3 heeft standaard een 6-schots magazijn welke automatisch na elk schot transporteert, de veiligheidspal is tijdens het gebruik met de duim bedienbaar en bestaat uit 3 standen: Safe- Fire - Empty. Bij de levering zit een schoonmaakborsteltje, dat is niet voor niets! Alarmpistolen zijn gevoelig voor de vervuiling met zwartkruit waarmee de patroontjes zijn geladen. Men dient deze dan ook zeer grondig telkens te reinigen. Daarvoor zijn wapenolie borstels etc. in kaliber 6mm (.22) verkrijgbaar.

Totale lengte (mm): 107
Gewicht (gram):  346
Materiaal:  Gietmetaal
Greep materiaal:  Kunststof

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.