Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Voeding / medicatie /

Savotta Big Bad Stove

Savotta Big Bad Stove

Big Bad Stove - de zwaarste artillerie van Savotta twig-kachels! Groot en slecht, deze kachel is sterker en de vuurhaard is groter dan de jongere broers en zussen Happy and Grumpy. Het heeft dezelfde

€ 44,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Big Bad Stove - de zwaarste artillerie van Savotta twig-kachels! Groot en slecht, deze kachel is sterker en de vuurhaard is groter dan de jongere broers en zussen Happy and Grumpy. Het heeft dezelfde hoogfunctionerende structuur omdat waarom de perfectie verbetert? De kachel bestaat uit 7 laser gesneden roestvrij stalen onderdelen: drie zijwanden, een bodem, een "gezicht" en een kooksteun in twee secties. Eenmaal op zijn plaats geklikt, is de kachel klaar voor gebruik.

De Big Bad Stove is een sterke kachel met een behoorlijke output / gewicht / maatverhouding. Dankzij de royale afmetingen van de vuurhaard en de grote mond zonder te stijgen tot de totale afmeting, is de kachel makkelijk te voeden en niet te kieskeurig over zijn brandstof. De kachel wordt geleverd met een zwarte beschermende tas gemaakt van 1000D Cordura. Eenmaal verpakt in de zak past de takjeskachel in een heel kleine ruimte en verspreidt het geen roet naar andere benodigdheden. De tas is gemakkelijk in te pakken in de buitenste zak van een rugzak voor eenvoudige toegang tot een duurzame, snel te monteren veldkeuken.
(Let op! De buitenafmetingen van Big Bag Stoves zijn hetzelfde als bij Happy en Grumpy Stove. Het verschil in grootte is bij de vuurhaard, die vanaf de zijkanten 2 cm groter is.)

Materiaal: 0,8 mm Laser gesneden roestvrij staal.
Algemene afmetingen: hoogte 14 cm, breedte 14 cm, diepte 14 cm.
Vuurhaard Afmetingen: Hoogte 9,5 cm (12 cm zonder rooster), breedte 12 cm, diepte 12 cm.
Gewicht: 495 g.

Materiaal beschermende tas: 1000D Cordura, PUR gecoat.
Afmetingen van de beschermende zak en de verpakte oven: hoogte 16,5 cm, breedte 17 cm, diepte 1 cm.
Gewicht beschermende zak: 40 g.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.