Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Voeding / medicatie /

Savotta Happy Stove

Savotta Happy Stove

De takjeskachel bestaat uit 7 laser gesneden roestvrijstalen componenten: drie zijwanden, een bodem, een "blij gezicht" en kooksteun in twee delen. Eenmaal op zijn plaats geklikt, is de kachel klaar v

€ 34,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De takjeskachel bestaat uit 7 laser gesneden roestvrijstalen componenten: drie zijwanden, een bodem, een "blij gezicht" en kooksteun in twee delen. Eenmaal op zijn plaats geklikt, is de kachel klaar voor gebruik. Het ontwerp van de kachel is gericht op een goede balans tussen gewicht en duurzaamheid. Ondanks zijn lichtheid kan de kachel het gewicht van een normale koffiepot of een mess set ondersteunen. De takjeskachel wordt geleverd met een beschermende tas van 1000D Cordura. Eenmaal verpakt in de zak past de takjeskachel in een heel kleine ruimte.

Materiaal: 0,5 mm Laser gesneden roestvrij staal.
Algemene afmetingen: hoogte 14 cm, breedte 14 cm, diepte 14 cm.
Vuurhaard Afmetingen: Hoogte 9,5 cm (12 cm zonder rooster), breedte 10 cm, diepte 10 cm.
Gewicht: 250 g.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.