Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Rugzakken /

Savotta LJK Modular

Savotta LJK Modular

Een nieuwe, modulaire, zware buitenframe-rugzak voor speciale en inlichtingendiensten ontworpen voor de Finse strijdkrachten in 2008. De modulaire LJK is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van d

€ 699,00
Prijs per stuk

 

Een nieuwe, modulaire, zware buitenframe-rugzak voor speciale en inlichtingendiensten ontworpen voor de Finse strijdkrachten in 2008. De modulaire LJK is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de strijdkrachten voor een moderne militaire rugzak. De functies en details zijn doordacht volgens de behoeften van de 21ste eeuw zonder de duurzaamheid en betrouwbaarheid in extreem zwaar militair gebruik in gevaar te brengen. De rugzak kan worden aangepast aan uw behoeften met afzonderlijke zakken en talrijke bevestigingspunten. Zijtassen niet inbegrepen.

Uitwendige afmetingen: hoogte 80 cm, breedte 60 cm, diepte 30 cm.
Capaciteit: 80 l.
Gewicht: 3,90 kg.
Materiaal: 1000D Cordura, polyester band, speciale Delrin-gespen en Kroko-ritsen.
Frame: DUR aluminium.
Kleur: olijfgroen.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.