Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Navigatie /

Savotta Map Case 4

Savotta Map Case 4

Savotta Map case 4 is een buitengewoon traditionele kaartbehuizing. Het heeft slechts een kaartvak, waarvan beide zijden zijn uitgerust met schok- en vorstbestendige folie. Dit betekent dat je twee ka

€ 35,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Savotta Map case 4 is een buitengewoon traditionele kaartbehuizing. Het heeft slechts een kaartvak, waarvan beide zijden zijn uitgerust met schok- en vorstbestendige folie. Dit betekent dat je twee kaarten tegelijk in een zak kunt gebruiken en dat je alleen de kaartcasus hoeft te draaien om de andere kaart te zien. Mapcase 4 is ook de lichtste kaartbehuizing onder onze kaartbehuizingen.

Afmetingen: 24 x 33 x 4 cm
Materiaal: PUR polyester
Gewicht: 127 g
Raammateriaal: schok- en vorstbestendig aangepast paneel

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden