Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Gereedschap /

Savotta Pocket Zaag

Savotta Pocket Zaag

In de wildernis heb je vaak sterke en scherpe gereedschappen nodig om hout tot de gewenste lengte te zagen voor het bouwen van een vuur of onderdak. Een zakzaag met duurzame handgrepen is een compact

€ 29,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
In de wildernis heb je vaak sterke en scherpe gereedschappen nodig om hout tot de gewenste lengte te zagen voor het bouwen van een vuur of onderdak. Een zakzaag met duurzame handgrepen is een compact en lichtgewicht product voor de klus.

In de praktijk is de zakzaag een motorzaagketting die is uitgerust met stevige en duurzame handgrepen. Wanneer de zaag niet in gebruik is, beweegt deze in een handig zakje zonder te rinkelen of schudden. Het zakje is gemaakt van duurzaam 1000D Cordura.

De kettingzaag loopt heen en weer en profiteert van een groot snijvlak. De grote spiergroepen kunnen worden gebruikt bij het snijden met de ketting, waardoor het snel en efficiënt te gebruiken is. Het is ook mogelijk om stokjes in de handgrepen van de riem te steken, indien gewenst.

Uiteraard worden alle zagen bot door het gebruik, maar de kettingzaag zal u lang van dienst zijn. De 11 snijmessen kunnen worden geslepen met een kettingzaagvijl.

Lengte: 108 cm (ketting 65 cm)
Ketting: gereedschapsstaal
Handgrepen: polyester band
Pouch: Polyamide (1000D Cordura)
Gewicht: 150 g (zaag 120 g)
Kleur tas en handvat: olijfgroen

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.