Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Gereedschap /

Savotta Pocket Zaag

Savotta Pocket Zaag

In de wildernis heb je vaak sterke en scherpe gereedschappen nodig om hout tot de gewenste lengte te zagen voor het bouwen van een vuur of onderdak. Een zakzaag met duurzame handgrepen is een compact

€ 29,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

In de wildernis heb je vaak sterke en scherpe gereedschappen nodig om hout tot de gewenste lengte te zagen voor het bouwen van een vuur of onderdak. Een zakzaag met duurzame handgrepen is een compact en lichtgewicht product voor de klus.

In de praktijk is de zakzaag een motorzaagketting die is uitgerust met stevige en duurzame handgrepen. Wanneer de zaag niet in gebruik is, beweegt deze in een handig zakje zonder te rinkelen of schudden. Het zakje is gemaakt van duurzaam 1000D Cordura.

De kettingzaag loopt heen en weer en profiteert van een groot snijvlak. De grote spiergroepen kunnen worden gebruikt bij het snijden met de ketting, waardoor het snel en efficiënt te gebruiken is. Het is ook mogelijk om stokjes in de handgrepen van de riem te steken, indien gewenst.

Uiteraard worden alle zagen bot door het gebruik, maar de kettingzaag zal u lang van dienst zijn. De 11 snijmessen kunnen worden geslepen met een kettingzaagvijl.

Lengte: 108 cm (ketting 65 cm)
Ketting: gereedschapsstaal
Handgrepen: polyester band
Pouch: Polyamide (1000D Cordura)
Gewicht: 150 g (zaag 120 g)
Kleur tas en handvat: olijfgroen

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.