Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Rugzakken /

Savotta Torrakko

Savotta Torrakko

Een geweerrugzak voor een jager die ook voldoet aan de eisen voor het transport van een vuurwapen dankzij een nieuwe regenhoes. Het werkt zowel tijdens de jacht als onderweg. Het robuuste en gewatteer

€ 159,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Een geweerrugzak voor een jager die ook voldoet aan de eisen voor het transport van een vuurwapen dankzij een nieuwe regenhoes. Het werkt zowel tijdens de jacht als onderweg. Het robuuste en gewatteerde geweercompartiment biedt plaats aan een geweer met een groter bereik. Het hele pakket kan stevig worden aangedraaid met de compressieriemen van de tas, waardoor het dragen van een vuurwapen zowel comfortabel als veilig is op elk terrein. Het slanke ontwerp van Torrakko vergemakkelijkt het rondrijden in off-road-omstandigheden. De dun gevoerde schouderbanden maken fotograferen terwijl de rugzak gemakkelijk op je rug ligt. Het gestroomlijnde pakket is ontworpen om zo praktisch mogelijk te zijn. Torrakko heeft geen extra uitstekende of verstrikkende onderdelen.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden