Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Rugzakken /

Savotta Torrakko Camouflage

Savotta Torrakko Camouflage

Een geweerrugzak voor een jager die ook voldoet aan de eisen voor het transport van een vuurwapen dankzij een nieuwe regenhoes. Het werkt zowel tijdens de jacht als onderweg. Het robuuste en gewatteer

€ 189,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een geweerrugzak voor een jager die ook voldoet aan de eisen voor het transport van een vuurwapen dankzij een nieuwe regenhoes. Het werkt zowel tijdens de jacht als onderweg. Het robuuste en gewatteerde geweercompartiment biedt plaats aan een geweer met een groter bereik. Het hele pakket kan stevig worden aangedraaid met de compressieriemen van de tas, waardoor het dragen van een vuurwapen zowel comfortabel als veilig is op elk terrein. Het slanke ontwerp van Torrakko vergemakkelijkt het rondrijden in off-road-omstandigheden. De dun gevoerde schouderbanden maken fotograferen terwijl de rugzak gemakkelijk op je rug ligt. Het gestroomlijnde pakket is ontworpen om zo praktisch mogelijk te zijn. Torrakko heeft geen extra uitstekende of verstrikkende onderdelen.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.