Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Onderhoud /

Scherell's Kolfolie licht 50ml

Scherell's Kolfolie licht 50ml
Scherell's Kolfolie licht 50ml

Scherell's is afkomstig uit het huis van de jacht en sportwapens fabriek Scherell & Co opgericht in 1834. Tegenwoordig is Scherell onderdeel van Klever, wat bijna elke schutter kent van Ballistol.

€ 7,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met deze kolfolie kunt u de kolf van uw geweer of houten greep van uw pistool netjes onderhouden of het een andere kleur / tint geven. Uiteraard is de olie ook te gebruiken op andere houten voorwerpen zoals tafels, stoelen en dergelijken. Door deze olie word de structuur van het hout dichter waardoor er ook geen vocht kan indringen. Met de blanke (light) kunt u het hout onderhouden zonder dat het van kleur veranderd.

Inhoud : 50 ml 
Kleur    : Licht

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.