Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Onderhoud /

Scherell's Kolfolie licht 50ml

Scherell's Kolfolie licht 50ml
Scherell's Kolfolie licht 50ml

Scherell's is afkomstig uit het huis van de jacht en sportwapens fabriek Scherell & Co opgericht in 1834. Tegenwoordig is Scherell onderdeel van Klever, wat bijna elke schutter kent van Ballistol.

€ 7,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met deze kolfolie kunt u de kolf van uw geweer of houten greep van uw pistool netjes onderhouden of het een andere kleur / tint geven. Uiteraard is de olie ook te gebruiken op andere houten voorwerpen zoals tafels, stoelen en dergelijken. Door deze olie word de structuur van het hout dichter waardoor er ook geen vocht kan indringen. Met de blanke (light) kunt u het hout onderhouden zonder dat het van kleur veranderd.

Inhoud : 50 ml 
Kleur    : Licht

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden