Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek /

Statieven

 


Bezig met laden...
Ulfhednar Statief klein
Ulfhednar® UHPW50 is een klein en stevig statief met ingebouwde kogelkop.
89,00 incl. btw
Ulfhednar Tri-pod en Mono-pod
Tri-pod en Mono-pod. Pas bij het zien van de product afbeeldingen krijgt u een indruk van de mogelijkheden van deze tri-pod.
599,00 incl. btw
ZEISS Binofix-statiefadapter
Voor stille observatie gedurende lange periodes en bij grote vergrotingen.
245,00 incl. btw
ZEISS Quick Camera Adapter II
De bewezen koppeling tussen spotting scope en video- of digitale fotocamera maakt het mogelijk om het opnameapparaat lateraal naast het spotting-bereik te...
560,00 incl. btw
ZEISS Tripod Professional
Het ZEISS Tripod Professional carbon-statief biedt de grootste stabiliteit en flexibiliteit. Het kan worden gecombineerd met alle ZEISS-telescopen en de...
815,00 incl. btw

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.