Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek /

Statieven

 


Bezig met laden...
Ulfhednar Statief klein
UlfhednarĀ® UHPW50 is een klein en stevig statief met ingebouwde kogelkop.
89,00 incl. btw
Ulfhednar Tri-pod en Mono-pod
Tri-pod en Mono-pod. Pas bij het zien van de product afbeeldingen krijgt u een indruk van de mogelijkheden van deze tri-pod.
599,00 incl. btw
ZEISS Binofix-statiefadapter
Voor stille observatie gedurende lange periodes en bij grote vergrotingen.
245,00 incl. btw
ZEISS Quick Camera Adapter II
De bewezen koppeling tussen spotting scope en video- of digitale fotocamera maakt het mogelijk om het opnameapparaat lateraal naast het spotting-bereik te...
560,00 incl. btw
ZEISS Tripod Professional
Het ZEISS Tripod ProfessionalĀ carbon-statief biedt de grootste stabiliteit en flexibiliteit. Het kan worden gecombineerd met alle ZEISS-telescopen en de...
815,00 incl. btw

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies