Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Voeding / medicatie /

Steripen Adventurer Opti

Steripen Adventurer Opti

Als u gaat reizen, kamperen, backpacken of wandelen en als u meer dagen geen toegang hebt tot het elektriciteitsnet dan is dit de waterfilter voor u. Zie ook fact sheet in bijlage.

€ 109,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Ontvanger van een Desnivel Award 2012 als een van de 15 beste nieuwe producten. Als u gaat reizen, kamperen, backpacken of wandelen en als u meer dagen geen toegang hebt tot het elektriciteitsnet dan is dit de waterfilter voor u. 

De SteriPEN Adventurer Opti UV-fiter is een essentiële uitrusting voor duizenden avonturiers en beschikt over een technologie waarvoor patent is aangevraagd - een optisch oog detecteert water om veilig gebruik en effectieve behandelingen te garanderen. De revolutionaire optische watersensor fungeert ook als een geïntegreerde LED-zaklamp voor extra gemak op het parcours of rond de camping: houd de activeringsknop drie seconden ingedrukt om de duisternis te verlichten. 

De SteriPEN Avonturier Opti UV-filter wordt aangedreven door twee CR123-batterijenen is daardoor een lichtgewicht waterfilter; werkt ook goed in koude omgevingen. De duurzame UV-lamp zorgt voor een zuivering van maximaal 8.000 liter! 

De SteriPEN-filter biedt veilig, schoon water door ultraviolet licht te gebruiken om meer dan 99,9% van de bacteriën, virussen en protozoa te elimineren. 

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.