Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Navigatie /

Suunto Spartan Ultra all black TT

Suunto Spartan Ultra all black TT

De Suunto Spartan Ultra is een geavanceerde multisport GPS-horloge inclusief accurate polshartslagmeting, kleurenaanraakscherm, is tot 100m waterbestendig en de batterij gaat tot 20 dagen mee.

€ 749,00
Prijs per stuk

 

De Suunto Spartan Ultra is een geavanceerde multisport GPS-horloge inclusief accurate polshartslagmeting, kleurenaanraakscherm, is 100m waterbestendig en de batterij gaat tot 20 dagen mee (20 uur mee in de trainingsmodus). Inclusief Barometer. Spartan Ultra wordt geleverd met 80 vooraf ingestelde sporten. Volg je voortgang van je trainingen slimmer met de informatie die beschikbaar zijn in Suunto Movescount. Belangrijkste Features o.a.: Kompas, Route, POI en Hoogtenavigatie: ETA, restafstand, POI naderingsalarm, Stormalarm, Weertrend, Zonsopkomst- en zonsondergangstijden, outdoor-geinspireerde wijzerplaat en maanfasen, alpiene- en skifeatures: Run counter, run length, verticals, max speed; HEATMAPS; Automatische do not disturb / sleep tracker (instelbaar), Countdown timer. Alle Spartan Sport-horloges zijn handgemaakt in Finland. Optioneel: Smartsensor (Hartslagband Bluetooth).

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.