Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Gereedschap /

Toolset Fix-It-Sticks®

Toolset Fix-It-Sticks®

Deze schitterende 22-delige gereedschapsset van American Fix-It-Sticks® wordt geleverd in een stevige kleine stoffen tas. Slechts 2,5 cm dik, 15 breed en 9 cm hoog. Gewicht ongeveer 450 gram.

€ 170,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze schitterende 22-delige gereedschapsset van American Fix-It-Sticks® wordt geleverd in een stevige kleine stoffen tas. Slechts 2,5 cm dik, 15 breed en 9 cm hoog. Gewicht ongeveer 450 gram.
De set is ingesteld op specificatie van de Boogschutter-link en aangepast aan Noorse omstandigheden. Hier zijn er tools in zowel metrisch als inches.
Hier vindt u de meeste gereedschappen die u nodig heeft in het veld, op het veld of thuis in de hobbyruimte! Voor richtkijker, geweer of verrekijker montage.

Inhoud (zie foto's):
Fix-It-Stick
Koppeladapters 65 lb-in (7,35 NM), 45 lb-in (5,08 NM), 25 lb-in (2,82 NM) en 15 lb-in (1,69 NM)
Bits Hex (umbraco) 5 mm lang, 4 mm, 3 mm, 2,5 mm, 3/16, 5/32, 1/8, 3/32 en 5/64
Bits Torx T25, T20, T15 en T10
Bits plat 5 mm en 5/32
Bits Star P # 1 en P # 0
Overgang naar sleutel 1/4 "
Moersleutel 1/2 "

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.