Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Outdoor / Gereedschap /

Toolset Fix-It-Sticks®

Toolset Fix-It-Sticks®

Deze schitterende 22-delige gereedschapsset van American Fix-It-Sticks® wordt geleverd in een stevige kleine stoffen tas. Slechts 2,5 cm dik, 15 breed en 9 cm hoog. Gewicht ongeveer 450 gram.

€ 170,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze schitterende 22-delige gereedschapsset van American Fix-It-Sticks® wordt geleverd in een stevige kleine stoffen tas. Slechts 2,5 cm dik, 15 breed en 9 cm hoog. Gewicht ongeveer 450 gram.
De set is ingesteld op specificatie van de Boogschutter-link en aangepast aan Noorse omstandigheden. Hier zijn er tools in zowel metrisch als inches.
Hier vindt u de meeste gereedschappen die u nodig heeft in het veld, op het veld of thuis in de hobbyruimte! Voor richtkijker, geweer of verrekijker montage.

Inhoud (zie foto's):
Fix-It-Stick
Koppeladapters 65 lb-in (7,35 NM), 45 lb-in (5,08 NM), 25 lb-in (2,82 NM) en 15 lb-in (1,69 NM)
Bits Hex (umbraco) 5 mm lang, 4 mm, 3 mm, 2,5 mm, 3/16, 5/32, 1/8, 3/32 en 5/64
Bits Torx T25, T20, T15 en T10
Bits plat 5 mm en 5/32
Bits Star P # 1 en P # 0
Overgang naar sleutel 1/4 "
Moersleutel 1/2 "

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden