Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Matten / koffers / tassen /

Ulfhednar Eerste hulp voor schietsport

Ulfhednar Eerste hulp voor schietsport

EHBO-tas meet 20x25 cm en bouwt uit 7 cm. Molleweb snelle bevestiging aan de achterkant. Bevat 65 onderdelen voor jagen en schieten.

€ 99,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

EHBO-tas formaat 20 x 25 cm en diep 7 cm. Molleweb aan de achterkant voor een snelle bevestiging. Bevat 65 onderdelen voor jagen en schieten. Specefiek is bijvoorbeeld oogspoeling tegen kruitdeeltjes, scherfjes en vuil. IJszak en "BurnGel" tegen lichte brandwonden.

inhoud: gebruiksaanwijzing

10x gips 2 x 7,5 cm
10x gips 2,5 x 7,5 cm
10x gips 1 x 3,8 cm
6x steriele wattenstaafjes
4x steriele compressieriemen 5 x 5 cm
3x steriele katoenen verbanden van 5 x 370 cm
4x schoonmaakdoekjes
1x BurnGel
1x oogwas
1x ijspakket
1x steunverband 7,5 x 450 cm met sluiting
1x sporttape
1x pleister met wondsluiting
1x elastische band
3x veiligheidsspelden
1x verbandschaar
1x pincet
2x steriel scalpel
1x rubberen handschoenen paar

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden