Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Bi-Pods / Ondersteuning /

Ulfhednar Ondersteunings blok

Ulfhednar Ondersteunings blok

Dit is een zeer veelzijdig ondersteuningsblok dat u voor alles kunt gebruiken. Het kan worden gebruikt als rugzak en / of schietondersteuning. Het werkt ook uitstekend voor schieten vanaf barricades.

€ 47,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dit is een zeer veelzijdig ondersteuningsblok dat u voor alles kunt gebruiken. Het werkt uitstekend voor schieten vanaf een barricade, hekwerk enz. Het is gemaakt van weerbestendig Cordura (R) en wordt geleverd gevuld met plastic korrels. Een lange riem en een riem aan de andere kant. Rits aan de zijkant voor de mogelijkheid om de vulling aan te passen of te vervangen.

Afmetingen: 7.5x16x22 cm. Gewicht :

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden