Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ulfhednar PRS riem

PRS schietriem! Gemakkelijke aanpassing van de riemlengte vanuit de schietpositie. Perfect voor schieten vanaf barricades of andere obstakels in het veld.

€ 95,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

PRS schietriem! Gemakkelijke aanpassing van de riemlengte vanuit de schietpositie. Perfect voor schieten vanaf barricades of andere obstakels in het veld. Kan rechtstreeks worden aangesloten via een riempje of met een karabijnhaak aan de gordel, voor stabilisatie van het lichaam en wapens in gespannen positie. Riem is ook ontworpen voor het schieten in landschaps- of kniestand alleen met ondersteuning van de riem. De eigen lus in de riem zorgt voor een goede "handstop", ongeacht waar de riem aan de voorkant van de geweerbout is bevestigd!

Riem wordt geleverd zonder riemkoppelingen. Vergeet niet om een ‹riembevestiging te kopen die bij je wapen past! We bevelen de haak op de jas aan, zodat het armgedeelte het beste op zijn plaats kan worden gehouden en niet beweegt tijdens het schieten of bewegen.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.