Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ulfhednar PRS riem

PRS schietriem! Gemakkelijke aanpassing van de riemlengte vanuit de schietpositie. Perfect voor schieten vanaf barricades of andere obstakels in het veld.

€ 95,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
PRS schietriem! Gemakkelijke aanpassing van de riemlengte vanuit de schietpositie. Perfect voor schieten vanaf barricades of andere obstakels in het veld. Kan rechtstreeks worden aangesloten via een riempje of met een karabijnhaak aan de gordel, voor stabilisatie van het lichaam en wapens in gespannen positie. Riem is ook ontworpen voor het schieten in landschaps- of kniestand alleen met ondersteuning van de riem. De eigen lus in de riem zorgt voor een goede "handstop", ongeacht waar de riem aan de voorkant van de geweerbout is bevestigd!

Riem wordt geleverd zonder riemkoppelingen. Vergeet niet om een ‹riembevestiging te kopen die bij je wapen past! We bevelen de haak op de jas aan, zodat het armgedeelte het beste op zijn plaats kan worden gehouden en niet beweegt tijdens het schieten of bewegen.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.