Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Matten / koffers / tassen /

Ulfhednar Rangebag Large

Ulfhednar Rangebag Large

Solide en stevige rangebag van duurzaam waterbestendig Cordura (R). YKK ritsen met slotoog. In de rangebag zit een uitneembare binnentas, zelfs in een volle tas is alles makkelijk te vinden.

€ 192,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Solide en stevige rangebag van duurzaam waterbestendig Cordura (R). YKK ritsen met slotoog. In de rangebag zit een uitneembare binnentas die er voor zorgt dat zelfs in een volle tas alles makkelijk te vinden is. Ergonomische draagriem met antislipmateriaal op de schouder. Groot zijvak met afneembare "tafel" met zacht amara voor kleine klussen. Slimme en goed gevoerde binnen- en buitenzakken.

Ook inbegrepen zijn fleshouder, kokertas (voor hulzen) en reinigingsmat. Van buiten is er molleweb omhoog en naar een zijkant.

Afmetingen: 60 x 40 x 25.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.