Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Kleding /

Ulfhednar Schietjas

Ulfhednar Schietjas

Deze jas is speciaal ontworpen om op lange afstand te schieten en te jagen. Waterafstotende Cordura (R), lichter en mobieler dan traditionele schietjassen. Grote afneembare capuchon. Verkrijgbaar in m

€ 415,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Deze jas is speciaal ontworpen om op lange afstand te schieten en te jagen. Waterafstotende Cordura (R), lichter en mobieler dan traditionele schietjassen. Grote afneembare capuchon. Verkrijgbaar in maat S-XXL en is ook geschikt voor linkshandige shooters.

Molleweb op de rug voor het bevestigen van tassen / zakken. Klittenbandsluitingen aan de onderkant van de armen voor het bevestigen van het horloge, het tafelvak of andere accessoires. Rits in ellebooggat voor het verzachten van armen. Rits in de oksels voor de mogelijkheid om te luchten op warme dagen. 6 verstelbare bandjes naar voren in plaats van knoppen voor betere uitlijning en versteviging van de jas in schietpositie.

Mogelijkheid om te bevestigen aan riemen in de elleboog voor het aanspannen van de arm. Afneembare riemhaak die aan beide zijden kan worden gemonteerd. Rubber met top grip (R) op de ellebogen en antisliprubber in de schouders. Mogelijkheid om de schouders aan beide zijden vast te maken voor het best mogelijke contact met het geweer. Klittenbandsluiting op rechterschouder voor bevestiging op een vlag.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden