Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Bi-Pods / Ondersteuning /

Ulfhednar Tri-pod en Mono-pod

Ulfhednar Tri-pod en Mono-pod

Tri-pod en Mono-pod. Pas bij het zien van de product afbeeldingen krijgt u een indruk van de mogelijkheden van deze tri-pod.

€ 599,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Ulfhednar® UHRT85CWBH is een uitstekende allround tri-pod standaard met veel praktische eigenschappen. Robuuste en stevige 8-laags carbonpoten zorgen voor een ongeëvenaarde duurzaamheid in het veld.

De kogelkop geeft je vrijheid in alle richtingen. De kogelkop heeft een Arca-style montage en is compatibel met Arca-rail. De standaard kan worden gebruikt als camerastandaard, verrekijkerstandaard of opnamestandaard. De kogelkop heeft een instelknop voor het vergrendelen / vastzetten van de kogelkop, beugel en 360 ° panning. Het heeft ook ingebouwde hendels voor horizontale en verticale richting. De standaard is ook compatibel met de Monkey Clamp, die op de kogelkop of in plaats van de kogelkop kan worden gemonteerd (Monkey Clamp moet apart worden gekocht). De Monkey Clamp is op twee foto's afgebeeld.

Verstelbare poten met 3 secties en 3 verschillende beenhoeken bieden volledige veelzijdigheid, zelfs op ruw terrein. Snelle en ergonomische vergrendeling van lengte en hoek, zelfs met handschoenen. Gevoerde gripzones zorgen voor een goede stabiliteit en comfort tijdens het verplaatsen van de standaard van plaats naar plaats. Een van de statiefpoten kan worden verwijderd en in een monopod worden veranderd.

De middelste kolom heeft een haak voor extra gewicht en stabiliteit. De middelste kolom kan ook worden verwijderd en omgedraaid, bijvoorbeeld als u het landschap wilt zien.

De standaard kan tot 185 cm hoog worden uitgeschoven en kan tot slechts 50 cm worden opgevouwen. De poten kunnen 180 ° om het balhoofd worden gevouwen, waardoor het mogelijk is om de standaard zeer compact op te vouwen.

Het wordt geleverd met noppen die kunnen worden geïnstalleerd in plaats van rubberen voetjes.

- Hoogte: 50-185 cm

- Maximale belasting: 20 kg

- Gewicht: 2400 gram (incl. Kogelkop)

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.