Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Bi-Pods / Ondersteuning /

Ulfhednar Monkey Clamp voor Tripod

Ulfhednar Monkey Clamp voor Tripod

Monkey Clamp voor Tripod

€ 329,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Tripod Hall "Monkey clamp" universele klem voor standaard of professionele standaard. Groot klemoppervlak met klemvermogen van 38-74 mm. Solide constructie die zorgt voor parallelle klemming en gelijkmatige drukverdeling over de geperste oppervlakken. Standaard 1 / 4-20 & 3 / 8-16 bevestigingen voor directe montage op statief of kogelkop. Dankzij het grote, sterke nylon verstelpakket is de klem eenvoudig met één hand te verstellen. 3 mm dikke rubberen kussens beschermen het geperste voorwerp en helpen trillingen te absorberen. CNC gefreesd uit AW6082-T6 aluminium. Zwart geanodiseerd. Weegt slechts 570 g.
Exclusief de Tri-Pod die op sommige afbeeldingen te zien is.

Ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in Engeland.

Afmetingen: 150 x 100 x 50 mm (met hendel + 40 mm)

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.