Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Bi-Pods / Ondersteuning /

Ulfhednar Monkey Clamp voor Tripod

Ulfhednar Monkey Clamp voor Tripod

Monkey Clamp voor Tripod

€ 329,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Tripod Hall "Monkey clamp" universele klem voor standaard of professionele standaard. Groot klemoppervlak met klemvermogen van 38-74 mm. Solide constructie die zorgt voor parallelle klemming en gelijkmatige drukverdeling over de geperste oppervlakken. Standaard 1 / 4-20 & 3 / 8-16 bevestigingen voor directe montage op statief of kogelkop. Dankzij het grote, sterke nylon verstelpakket is de klem eenvoudig met één hand te verstellen. 3 mm dikke rubberen kussens beschermen het geperste voorwerp en helpen trillingen te absorberen. CNC gefreesd uit AW6082-T6 aluminium. Zwart geanodiseerd. Weegt slechts 570 g.
Exclusief de Tri-Pod die op sommige afbeeldingen te zien is.

Ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in Engeland.

Afmetingen: 150 x 100 x 50 mm (met hendel + 40 mm)

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden