Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ulfhednar Steunkussen

Dit steunkussen is met name geschikt voor het schieten vanaf barricades, hekken en dergelijke. Het is gemaakt van weerbestendig Cordura (R) en wordt geleverd gevuld met isoforylvulling.

€ 82,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dit steunkussen is met name geschikt voor het schieten vanaf barricades, hekken en dergelijke. Het is gemaakt van weerbestendig Cordura (R) en wordt geleverd gevuld met isoforylvulling. Twee riemen om rond wapens te hechten. Op het slijtvlak wordt het kussen afgewerkt met rubberen bovenmat (R) die zorgt voor optimale wrijving tussen wapens en de ondergrond. Wordt geleverd met karabijnhaak.

Extreem laag gewicht, slechts ongeveer 60 gram gevuld met polystyreen ballen! Als u meer gewicht wilt, kan de vulling eenvoudig worden vervangen in andere alternatieven. Multiputa weegt 2900 gram gevuld met plastic korrels.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.