Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Bi-Pods / Ondersteuning /

Ulfhednar Steunkussen hellend

Ulfhednar Steunkussen hellend

Klein hellend steunkussen om de schietpositie op openstaande plaatsen te stabiliseren. Het kan ook onder de onderarm worden gebruikt bij het schieten vanaf baricades.


€ 85,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Klein hellend steunkussen om de schietpositie op openstaande plaatsen te stabiliseren. Het kan ook onder de onderarm worden gebruikt bij het schieten vanaf baricades. Het is gemaakt van weerbestendig Cordura (R) en wordt geleverd gevuld met isoforylvulling. Twee riemen om rond armen of arm te bevestigen. Op het slijtvlak wordt het kussen getrokken met de rubberen mat Top-grip (R) die voor optimale wrijving tegen het lichaam en / of oppervlak zorgt. Wordt geleverd met karabijnhaak.

Extreem laag gewicht, slechts ongeveer 70 gram! Als u meer gewicht wilt, kan de vulling gemakkelijk in een alternatief worden vervangen.

Afmeting: ongeveer 25 x 20 x 15 cm

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.