Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Bi-Pods / Ondersteuning /

Ulfhednar Steunkussen hellend

Ulfhednar Steunkussen hellend

Klein hellend steunkussen om de schietpositie op openstaande plaatsen te stabiliseren. Het kan ook onder de onderarm worden gebruikt bij het schieten vanaf baricades.


€ 85,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Klein hellend steunkussen om de schietpositie op openstaande plaatsen te stabiliseren. Het kan ook onder de onderarm worden gebruikt bij het schieten vanaf baricades. Het is gemaakt van weerbestendig Cordura (R) en wordt geleverd gevuld met isoforylvulling. Twee riemen om rond armen of arm te bevestigen. Op het slijtvlak wordt het kussen getrokken met de rubberen mat Top-grip (R) die voor optimale wrijving tegen het lichaam en / of oppervlak zorgt. Wordt geleverd met karabijnhaak.

Extreem laag gewicht, slechts ongeveer 70 gram! Als u meer gewicht wilt, kan de vulling gemakkelijk in een alternatief worden vervangen.

Afmeting: ongeveer 25 x 20 x 15 cm

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.