Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport / Bi-Pods / Ondersteuning /

Ulfhednar Steunkussen rechthoek

Ulfhednar Steunkussen rechthoek

Veelzijdige oplegmiddel die op 3 manieren voor 3 verschillende hoogtes kan worden gebruikt. Kan ongeveer 7, 10 en 13 cm opbouwen afhankelijk van hoe het wordt gebruikt.

€ 55,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Veelzijdige oplegmiddel dat op 3 manieren voor 3 verschillende hoogtes kan worden gebruikt. Kan ongeveer 7, 10 en 13 cm opbouwen afhankelijk van hoe het wordt gebruikt. Gemaakt van sterk Cordura® en kan worden gesloten / geopend met een sluiting. Geleverd met plastic vulling. Grootte ongeveer 7x10x13 cm.

Bedekt met antislip rubber met top grip (R) aan de onderzijde. Eigen lus voor bevestiging met karabijnhaak. Het lint rond het bovenste deel maakt het mogelijk het onder het frame van het geweer te plaatsen. Vooral relevant bij posities waarbij een geweer op een barriere rust.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.