Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ulfhednar Tabelmap

Tabel map voor op de arm van hoge kwaliteit! Het tafelvak is gemakkelijk te bevestigen met twee riemen over de arm. De riemen zijn van "stretch" materiaal en kunnen worden aangepast.

€ 47,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Tabel map voor op de arm van hoge kwaliteit! Het tabelvak is gemakkelijk te bevestigen met twee riemen om de arm. De riemen zijn van "stretch" materiaal en kunnen worden aangepast. Vastgemaakt met klittenband.

Daarnaast is er een klittenbandsluiting aan de achterkant van de tabelmap, die u kunt kiezen om op de arm van de jas te bevestigen / naaien. Het oppervlak kan worden beschreven met de meegeleverde "whiteboard marker" en gemakkelijk weer worden uitgewist. Aan de binnenkant bevindt zich een lege plastic map die u kunt gebruiken voor verschillende notities en / of een windtabel.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.