Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ulfhednar Tabelmap

Tabel map voor op de arm van hoge kwaliteit! Het tafelvak is gemakkelijk te bevestigen met twee riemen over de arm. De riemen zijn van "stretch" materiaal en kunnen worden aangepast.

€ 47,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Tabel map voor op de arm van hoge kwaliteit! Het tabelvak is gemakkelijk te bevestigen met twee riemen om de arm. De riemen zijn van "stretch" materiaal en kunnen worden aangepast. Vastgemaakt met klittenband.

Daarnaast is er een klittenbandsluiting aan de achterkant van de tabelmap, die u kunt kiezen om op de arm van de jas te bevestigen / naaien. Het oppervlak kan worden beschreven met de meegeleverde "whiteboard marker" en gemakkelijk weer worden uitgewist. Aan de binnenkant bevindt zich een lege plastic map die u kunt gebruiken voor verschillende notities en / of een windtabel.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden