Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ulfhednar Tilband
Ulfhednar Tilband

Jachtriem in licht synthetisch materiaal. Verstelbare lengte en wordt geleverd met twee stevige klemmen in plastic.

€ 29,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Jachtriem in licht synthetisch materiaal. Verstelbare lengte en wordt geleverd met twee stevige klemmen in plastic. Een om de totale lengte van de tilband aan te passen, de andere om de tilband rond de arm te vergrendelen.

Biedt ondersteuning om stiller te blijven in alle posities. Aanbevolen voor jagen om de best mogelijke positie te krijgen. De tilband is zo gemaakt dat het geen belemmering zal zijn terwijl het aan de arm hangt. Hoeft niet aan het geweer te worden bevestigd.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.